/ OM OS

PROFIL

M / ARCH har fokus på projekter som villaer, tilbyg og ombyg. I M / ARCH er arkitekturen kendetegnet ved en skandinavisk tilgang til materialer, lys og enkelhed. Mit arbejde er en proces, hvor jeg arbejder mig frem til løsningerne i nær relation til kunderne samt deres ønsker og behov. Det er sammen med kunden det interessante projekt bliver skabt.

I alle mine projekter bruger jeg det mest moderne 3D-udstyr og tegner alle projekterne så langt, at man som kunde kan fornemme hele huset og alle dets detaljer. Til alle skitsemøder vil der være virtuelle rundture i bygningerne, som kunden også efterfølgende kan se på sin tablet, smartphone eller PC.

Med min baggrund som bygningskonstruktør har jeg en fascination for konstruktioner og bygbarhed, og derfor søger jeg altid at løse huset helt ind til den mindste detalje. Det vil således ofte være tydeligt at se i min arkitektur, hvordan huset er konstrueret.
Jeg ønsker tit at følge projekterne helt til dørs, dvs. at jeg udover at tegne huset helt færdigt også tegner inventaret.

I alle projekterne bruger jeg et fast netværk af samarbejdspartnere (konstruktører, ingeniører og beregnere) for at sikre at projektet bliver styret professionelt igennem alle faserne. Mine trofaste samarbejdspartnere har mange års erfaring i byggebranchen.


PROCESSEN

1 / skitseforslag

Skitseforslaget tager udgangspunkt i de ideer, der opstod på opstartsmødet. Materialet indeholder plantegninger, snit og facadetegninger samt fotorealistiske 3D-modeller. Alt sammen suppleret med relevante beskrivelser, illustrationer og fotoreferencer.

2 / Myndighedsprojekt

Myndighedsprojektet udarbejdes på baggrund af skitseforslaget og uddybes med tegninger, som målsættes og beskrives med henblik på indsendelse til den relevante kommune.

3 / Projektering

Detail-projektet bliver udarbejdet på baggrund af det godkendte myndighedsprojekt. På tegningerne og i beskrivelser fastlægges byggeriets primære konstruktion, overflader og materialer. Projektet laves i samarbejde med ingeniører og andre specialrådgivere, som leverer et særskilt projektmateriale.
CV Morten Møller // +45 23809345 // m.arch.arkitekter@gmail.com
/ Arkitekt MAA
/ Bygningskonstruktør NOEA
/ Tidligere arkitekt hos C.F. Møller

Efter flere år hos arkitektfirmaet C.F. Møller besluttede jeg i 2020 at starte for mig selv. Jeg er opvokset i Hjørring, hvor mine forældre drev en tegnestue, som var specialiseret i enfamiliehuse. Allerede som studerende tegnede jeg mine første huse under kyndig overvågning af min mor og far. Denne baggrund har medvirket til at give mig lysten og motivationen til at starte M /ARCH.
Med M/ARCH ønsker jeg at tegne kvalitetshuse, hvor intet overlades til tilfældighederne, og som jeg kan følge fra start til slut.